Skicka blombud via nätet

Det här är ett blombud

Det här är ett blombud

Blombud är en tjänst man kan använda sig av när man vill skicka blommor Stockholm eller till någon man tycker om eller vill gratulera. Man kommer lätt åt tjänsten genom din webbläsare, mobilen eller via telefon. Blomsterbud via nätet är mycket smidigt då det finns ett enormt utbud och en stor smidighet med det hela.

Hur skickar man blommor

Det är mycket lätt att skicka blommor, ni går endast in på er favorit hemsida för blomsterbud och väljer den bukett som passar tillfället bäst. Sedan kan ni välja att lägga till en present som en chokladask eller presentkorg. Betala enkelt med Swish, kort eller Klarna.

Oftast kan man få sitt blombud levererat redan samma dag. Kolla bara upp på ditt blomsterbud vilken tids intervall som gäller om man ska skicka blommor med leverans samma dag. Det kan nämligen skilja sig en del mellan de olika aktörerna.

Kan man skicka blommor utomlands

Detta är faktiskt fullt möjligt och väldigt smidigt. Det finns ett stort nätverk med florister runt om i hela världen som är ihop länkade. Detta gör att om du beställer en blombud här i Sverige till USA så får floristen som är närmast din mottagare din beställning med omnejd och kan skicka ut den ibland redan samma dag!

Lista på populära länder att skicka blombud till:

  • USA
  • Kanada
  • Finland
  • Norge
  • Tyskland
  • Frankrike
  • Italien
  • Spanien

Hur fungerar det med begravningsblommor?

Detta är en sak som verkligen finslipats till perfektion hos våra blomsterbud. Nu för tiden kan man lägga en beställning på begravningsblommor till datumet som begravningen ska ske och ett blombud kommer och levererar blommorna till kyrkan strax innan begravningen.

Detta underlättar då man slipper tänka på att transportera blomsterarrangemanget samt att man får mycket lättare att välja bland alla blommor på en hemsida. Detta är om man jämför med att stå hos en florist och se en liten del av alla alternativ som finns. Man kan också köpa begravningsblommor på plantagen!

Information om blombud:

Blombud StockholmAntal
Blombud:6st
Skickar samma dag:5st
Har begravningsblommor:5st
Skickar blommor i Stockholm:6st
Skicka blommor i Stockholm